Coding-Spot

You are not connected. Please login or register

 
 

Problem In The Reply In my forum

Message (Page 1 of 1)


 
Advance Member

Posted on Sun Apr 21, 2013 9:07 am

 
Hello Can someone help me to fix this problem
Example:

My friend post in my categories...

then if i reply ..... it will have some bugs .....

Just Like this

Screenshots:
I reply.... but my profile & info is there...


& The Message goes here...



Now if my description ...
& you cant understand it

go here.. in my forum : http://blood-line.forumtl.com/t49-the-fourth-way-to-build-gold-mines-gold-mines

you will see what problem...

thanks



View user profile http://blood-line.forumtl.com



 
Advance Member

Posted on Sun Apr 21, 2013 9:08 am

 
& By the way this is what i want to have just like this



View user profile http://blood-line.forumtl.com



 
Administrator
Administrator

Posted on Sun Apr 21, 2013 9:13 am

 
- May i remind you that double posting is probihited unless 24-hours had already passed.

You have edited the viewtopic_body too much and its really buggy, just click the Delete mark on the viewtopic_body template, and you will have the same result with the screenshot you provide.



View user profile http://coding-spot.darkbb.com



 
Advance Member

Posted on Sun Apr 21, 2013 9:39 am

 
solved



View user profile http://blood-line.forumtl.com



 
Administrator
Administrator

Posted on Sun Apr 21, 2013 11:26 am

 
Since the problem is solved, i'll locked this and move to archive section. :D:
~ Locked and Moved



View user profile http://coding-spot.darkbb.com


#6

Sponsored content


 

Posted Today at 11:50 am

 





Message (Page 1 of 1)

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests

Users browsing this forum: None